Wellness csomag


A Wellness csomag és minden wellness termékünk fejlesztése, előállítása a legmagasabb biztonsági, minőségi és hatékonysági előírásoknak megfelelően történik.Hisszük, hogy minden embernek teljes életet kell élni. Ezalatt egy egészségesebb, hosszabb életet értünk.
Ezért is alkották meg a Női és férfi pack – ot, hogy minden nap egyre kiegyensúlyozottabbá váljék a szervezetünk. Szépség pack -nak is nevezzük, mert egészség és szépség egy tasakban található. Csak naponta be kell szedni!!! 

A sejtjeink számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tudunk naponta bevinni ezzel az összeállításban.  Fokozza a bőr hidratálságát, rugalmasságát. Folyamatos használatával javul a szervezet  védekező képessége, a szív érrendszer működése. Fokozza az UV védelmet. Csökkenti a fáradság érzetet. Öregedés gátló hatása van. 

Képtelenség annyi zöldséget-gyümölcsöt enni naponta, hogy megfelelő legyen a tápanyag bevitel  és pénzben sem bírnánk fedezni!

A SZERVEZETÜNK MINDIG JELZI HA VALAMI NINCS RENDBEN. CSAK ODA KELL FIGYELNI A JELEKRE  pl. fáradékonyság,fejfájás, alvászavar, levertség, migrén, allergia stb. és ez által gyakrabban megbetegszünk. Figyelnünk kell magunkra,  hisz belőlünk csak egy van. A testünk az amiben élünk, létezünk. 

Ezek nem csodaszerek, csak ha vissza pótoljuk a hiányt, beindul a szervezet öngyógyító folyamata. Mint amikor elvágjuk az ujjunkat és begyógyul, adjuk meg a sejtjeinknek amire szükségük van és meghálálja az egészségi állapotunk!
Ezért ajánlom mindenkinek, hogy naponta szedje a wellness csomagot!

Tartalma:

– 2 db Omega 3 zsírsav
– 1 db astaxanthin
– 1 db multivitamin és ásványi anyag (különböző összetevőkkel nők és férfiak számára.

Klinikailag igazolt a hatása:

Bőr: Javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, védi az UV-sugarakkal    szemben és csökkenti a ráncok megjelenését.
Vitalitás: Csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget
Immunrendszer: javítja a szervezet védekező mechanizmusát, csökkenti      a gyulladások előfordulását.
Szív:  javítja a szív egészségi állapotát és normalizálja a        koleszterinszintet.
Izmok és ízületek: fokozza az állóképességet és az erőnlétet, csökkenti a    gyulladást és az izomlázat.
Látás: fokozza az UV-védelmet, kevésbé fárad a szem.

Az Oriflame támogatja a wellness csomag folyamatos fogyasztást, ha feliratkozunk egy előjegyzési programba. Ha 3 egymást követő katalógusban megvesszük akkor a  kiválasztott termék a 4.katalógus-időszakban INGYENES! Így napi 250 Ft-ba kerül, hogy a szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyagokat bejuttassuk.

Ezt a terméket mindenkinek „alapból” fogyasztania kellene, aki szeretné felnevelni a gyerekeit, szeretné látni ahogy az unokái felnőnek vagy „csak” egészséges öregkort szeretne, mert nagyon fontos a prevenció.(megelőzés)

Természetesen nem helyettesíti a vegyes, változatos táplálkozást és ha valaki gyógyszert szed, csak az orvos utasítására hagyhatja abba!

Ha szeretnéd, itt megrendelheted:

 

rendelés

 

Hogy mennyire „veszélyes” a helyzet, a kisfilmből megtudhatod: