Hogyan feleződött el a gyógyszeradagom?


A cukorbetegség miatt fekély volt a lábamon, pajzsmirigyre, magas vérnyomásra és vese problémára szedtem gyógyszert. Havonta több tíz ezer Ft-ot hagytam a patikában.

Amikor találkoztam az Oriflame-vel, nagyon megfogott a wellness csomag. Azóta is áldom az eszemet, hogy kipróbáltam, 3 év alatt elfeleződött a gyógyszeradagom!

A következőket tapasztaltam: kb. 3 hét múlva frissebbnek, fittebbnek éreztem magam, nem voltam olyan fáradékony. 

3 hónap alatt elmúlott a fekély a lábamról. Itt elkövettem azt a pici hibát, hogy miután megkaptam a 4-ik ingyenes csomagot, abbahagytam a fogyasztását. Sajnos a fekély hamarosan visszajött. Akkor jöttem rá, hogy bizony nekem szükségem van a wellness csomag jótékony hatására! Onnantól nem sajnáltam rá a pénzt, pedig elég kevés a nyugdíjam.

8 hónap alatt annyit segített, hogy elhagyhattam a pajzsmirigyre szedett gyógyszeremet, amit Svájcból hozattam havi 7 ezer Ft-ér. Ennek nagyon örültem  🙂 

Majdnem egy éve szedtem a wellness csomagot amikor jött a szokásos éves vese kontrollom. A doktornő nem hitt a szemének amikor megkapta az eredményt. Azt hitte elcserélték a laborban. Ugyanis az utóbbi 20 évben nem voltak ilyen jók az értékeim. Miután megmutattam neki a wellness csomagot, hogy ezt fogyasztom már majdnem egy éve, ráíratta a zárójelentésemre: Ajánlatos a wellness csomag fogyasztása élete végéig. Én megfogadtam a tanácsát és azóta is rendszeresen szedem.

Kb. 2 év folyamatos szedése után az egyik cukor gyógyszeremet teljesen elhagyhattam, a másikat elfelezte az orvosom! Ma már csak 8-9 ezer Ft-ot hagyok a gyógyszertárban havonta és remélem még ez is csökkenni fog.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom a wellness csomag fogyasztását, valóban olyan hatékony ahogy ígérik.

V. Ferencné, Balatonlelle

 

Ha szeretnéd itt megrendelheted:

rendelés