Miért annyira fontos a Fehérje és a Rost?


Miért annyira fontos a FEHÉRJE és a ROST?

Esszenciáls aminosavak, melyeket szervezetünk nem képes előállítani, így csak fehérjedús táplálékkal pótolható. Helyreállítja a szervezetet és új sejteket épít.

Sok protein forrás NEM a legjobb Minőségű és magas lehet a zsírtartalma is. 

Az Oriflame Protein Blend az étkezés tökletes kiegészítője, 8 gramm egy adag, magas minőségű, sovány fehérjét tartalmaz.

Nemzetközileg javasolt 25-35 gramm étkezési rost naponta..A legtöbb ember ennél jóval kevesebbet fogyaszt. Az étkezési rostok segítik az emésztést, az immunrendszerünket, kordában tartják a vércukor szintet és hosszan ellátnak energiával  

Protein Blend magas élelmi rostokban és egy kényelmes mód, hogy növeljük a napi rostbevitelünket Sovány fehérje források, kordában tartják az étvágyat felesleges kalóriák nélkül.

Protein keverék, nem csak sportolóknak, mindenkinek  akik egészségesen  étkeznek! 1 mérőkanál Protein Blendet adj hozzá BÁRMELY ételhez VAGY italhoz tetszésed szerint, hogy javítsd azok tápanyag tartalmát. Főzhetsz, süthetsz vele, összeturmixolhatod belekeverheted bármibe vagy csak megszórod az ételed tetejét vele. Végtelen lehetőségekMinőségi táplálkozás, mely  könnyedén illeszkedik az étrendedbe!

 

Csatlakozz a vásárlói klubbunkhoz, hiszen csak ott fogod tudni beszerezni! Ráadásul 20 % kedvezményt kapsz minden termék árából ha kitöltöd a jelentkezési űrlapot:
http://uzlet-online.hu/oriflamevilag/regisztracios-urlap/