Válassz minőségi fehérjét!


Az élő sejtek legfontosabb alkotórészei a fehérjék. Ezért a fehérjéknek a táplálékok között különleges szerepük van. A szerkezetüket tekintve 20 különféle aminosavból állnak.

A fehérjehiány jellemzően a szükségletekhez képest kevesebb kalória-bevitellel is jár. Fehérjehiány esetén lecsökken a sejtek tömege, a folyadékok a sejtek közötti térbe kerülnek, ödéma jelentkezik a lábon és az arcon. Emellett zavart szenvedhet a vérképzés, a hormontermelés, csökken az immunrendszer védekező képessége, és a fizikai teljesítőképesség, romlik az emésztés és a felszívódás, tovább súlyosbítva a megbetegedést.

Miért is fontos a fehérje bevitel?

Remélhetően mindannyian tudjuk, hogy a fehérjére van szüksége a szervezet új sejtjeinek kialakításához, valamint élelmiszer rostokra az egészséges működéshez. Ugyanakkor nehéz kiváló minőségű fehérjét és rostot a szervezetbe juttatni tápanyagokon keresztül egyszerű és praktikus módon úgy, hogy ne unnánk rá a változatlan egyhangú ételre.

Az Oriflame Wellness by fehérje ( levese, akár a Shake)

  • A mindennapi táplálkozás hatékony kiegészítője
  • Optimális tápanyag minimális kalóriával
  • Kiváló minőség, szabadalmaztatott formula
  • Egyedi Protein Blend fehérjeporral süthetünk, főzhetünk, habarhatunk stb.
  • Szuper élelmiszer

 

  • „Fontos tudni, hogy valamennyi Wellness-termék kifejlesztése és előállítása a legszigorúbb biztonsági, minőségi és hatékonysági előírásoknak megfelelően történik. A biztonságosságot és hatékonyságot elismert tudományos kutatások és adatok támasztják alá.”

Forrás: https://media-ce-cdn.oriflame.com/-/media/HU/Files/Wellness_termekkalauz_2014.ashx?la=hu-HU&u=1504211505