Válassz a növényi őssejtes, parabénmentes szettjeink közül!


MELYIK SZETT ILLIK HOZZÁD LEGINKÁBB?

 

NOVAGE TRUE PERFECTION 20 év felett 

Továbbfejlesztett arcápoló család késlelteti a bőröregedés első jeleinek a megjelenését. Klinikailag bizonyítottan tökéletesíti a bőrt – intenzíven hidratálja, hatására ragyogóbbnak látszik és csökkenti a pórusok megjelenését.

A szabadalmaztatás alatt álló selyemfakivonat tisztítja a bőrsejteket, csökkenti azok szennyezettségének mértékét, tökéletesíti a bőrt és késlelteti a finom vonalak és ráncok megjelenését. A glikolsav hámlasztó hatású, segít az elhalt hámsejtek eltávolításában, hatására ragyogóbb és egészségesebb lesz a bőr. Klinikailag igazoltan fokozza a bőr hidratáltságát akár 24 órán át

 

NOVAGE ECOLLAGEN WRINKLE POWER 30 év felett 

NovAge Ecollagen Wrinkle Power azonnal kisimítja ráncok akár 49%-át, feszesíti a bőrt és korrigálja a ráncokat rendszeres, hosszú távú használattal.  klinikailag igazoltan.

 

 

 

 

 

 

 

NOVAGE BRIGHT SUBLIME Minden korosztálynak 

A NovAge Bright Sublime egy továbbfejlesztett, kiváló hatékonyságú arcápoló szett az arcbőr halványítására és az egységesebb bőrtónusért. Klinikailag bizonyított, hogy az arcápolók csökkentik a pigmentfoltok megjelenését, halványabbá, üdébbé, ragyogóbbá teszik a bőr tónusát és simábbá a tapintását.

 

NOVAGE ULTIMATE LIFT 40 év felett

Az arcápolók feszesebbé és rugalmasabbá teszik a bőrt. Határozottabbá teszik az arckontúrt, csökkentik a ráncokat és segítik a bőr fiatalos megjelenését.

70%-KAL FESZESEBB BŐR 12 HÉT ALATT 

Klinikailag tesztelt!

 

 

 

NOVAGE TIME RESTORE 50 év felett 

Teljes körű arcápolást nyújtó szett a bőrtömörség és rugalmasság fokozására.Az arcápolók határozottabbá teszik az arckontúrt, csökkentik a mélyebb ráncok és a pigmentfoltok megjelenését. A NovAve Time Restore újrafogalmazza, mit jelent az érett bőr és lehetővé teszi, hogy ugyanolyan legyen a külsőd, ahogy belül is érzed magad. Klinikailag tesztelt!