NovAge öregedésgátló termékek

A NovAge öregedésgátló termékek Innovatív technológia a lifting-hatású bőrápolásban.  Az új arcápoló termékcsalád lehetővé teszi az otthoni professzionális arckezelést,  amit eddig csak kozmetikai szalonokban kaptál meg.

Az arcápolás egy olyan befektetés, amely meghatározza, hogyan néz majd ki valaki a kor előrehaladtával.

Szettben vásárolva nagyon kedvező az ára és így érhetjük el a leggyorsabban a kívánt eredményt:

  • A termékek egymás hatását erősítve biztosítják a maximális hatást.
  • Minden termék előkészíti a bőrt az arcápolás következő lépésére.
  • A bőr speciális problémáira a termékek együtt tudják eredményesen kifejteni hatásukat.
  • A helyes arcápolási rutin, szettek használatával alakítható ki.

NovAge True Perfection szettTru,P.szett

Továbbfejlesztett arcápoló család szabadalmaztatott selyemfa-kivonattal és acai bogyóból nyert növényi őssejtkivonattal, 20 éves kortól. A továbbfejlesztett arcápoló család intenzíven hidratálja a bőrt, üdébbé és ragyogóbbá teszi a megjelenését. Késlelteti a bőröregedés jeleinek kialakulását. A bőr fiatalságát fokozó arcápolási rutin részeként a hat termék kombinált használata javasolt a maximális hatás elérése érdekében. Arctisztító, arctonik, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali krém és éjszakai krém egy szettben. A NovAge termékekben a tudomány vívmányait ötvöztük növényi őssejtkivonatokkal a tökéletes öregedésgátló hatás érdekében.

 

NovAge Ecollagen szett

Ecollagén szett

A szett (30 éves kortól) továbbfejlesztett formulájú arcápolói szabadalmaztatott Tri-Peptide-technológiát és solanaceae (burgonyafélék) növényi őssejtkivonatot tartalmaznak. Láthatóan korrigálják a ráncokat, frissítik, tonizálják, ragyogóbbá és ellenállóbbá teszik a bőrt. A bőr fiatalságát fokozó arcápolási rutin részeként a hat termék kombinált használata javasolt a maximális hatás elérése érdekében. A szett tartalma: arctisztító, arctonik, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali és éjszakai krém. A NovAge termékekben a tudomány vívmányait ötvöztük növényi őssejtkivonatokkal a tökéletes öregedésgátló hatás érdekében.

 

NovAge Ultimate Lift lifting-hatású szett

Ultimate szett Visszaállítja bőre feszességét és rugalmasságát, 40 éves kortól ajánlott. A NovAge UltimateLift arcápolók innovatív, szabadalmaztatott, aminosavban gazdag AspartolLift technológiát tartalmaznak.  A továbbfejlesztett formulájú kozmetikumok kombinált használata fokozza az Oriflame által javasolt, a bőr fiatalos megjelenését eredményező, napi bőrápolási rutin hatékonyságát.  Akár 70 % -kal feszesebb, rugalmasabb bőr  12 hét alatt!  A szett tartalma: arctisztító, arctonik, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali és éjszakai krém.

Eredmény egy kezelés után:  

 

     NovAge Time Restore regeneráló arcápoló szett

 

 

A valódi szépség nem jelent egyet a tökéletességgel; sokkal inkább a magabiztosságot jelenti, és azt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az élettapasztalat igazolja, hogy önmagunk felvállalása megmutatja a bennünk rejlő szépséget, és csak ez számít. Az érett bőrre ajánlott NovAge Time Restore regeneráló arcápolók is segítenek ebben, hiszen használatukkal a bőre tükrözheti azt az életkort, amennyinek Ön belülről érzi magát.

Teljes körű arcápolást nyújtó szett  50 éves kortól, a bőrtömörség és rugalmasság fokozására. Az arcápolók határozottabbá teszik az arckontúrt, csökkentik a mélyebb ráncok és a pigmentfoltok megjelenését. A továbbfejlesztett, kiváló hatékonyságú arcápolók GenisteinSOY Technológiát és lándzsás útifűből nyert növényi őssejtkivonatot◊ tartalmaznak. A szett tartalma: arctisztító, arctonik, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali és éjszakai krém.

 

   NovAge Bright Sublime arcápoló szett 

Továbbfejlesztett, kiváló hatékonyságú arcápolók az arcbőr halványítására és az egységesebb bőrtónusért. Csökkentik a pigmentfoltok és a ráncok megjelenését, halványabbá, üdébbé, ragyogóbbá teszik a bőr tónusát és simábbá a tapintását. A termékek formulája Multi-Bright Technológiát tartalmaz. A szett tartalma: arctisztító, arctonik, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali és éjszakai krém.