Rólam

én
Út a siker fel

 Otárticsné Ildikó vagyok, Oriflame Szépségmentor, Balatonlellén élek. 

2011-ben talált rám az Oriflame egy ismerősöm révén. Akkor még vendéglátóztunk, tudjátok, reggeltől-hajnalig dolgoztunk, mert ugye rövid a szezon. Sajnos mégsem kerestünk annyit, hogy kényelmesen megéljünk télen. A legnagyobb szívfájdalmam az volt, hogy nagyon ritkán láthattam azon a nyáron született unokámat, egy tündéri kislányt. 🙁

Ősszel bezártunk és én belevetettem magam az Oriflame-s munkába.Sokat köszönhetek a szponzoromnak, aki átadta a tudását és megtanított a saját üzletem felépítésére. Termékismeretet tanultam, bőrtípus elemzést, és az arcmasszázst. Nagyon sok hölgynek segítettem már megóvni vagy visszaszerezni a bőre szépségét, egészségét.  

Sok helyen dolgoztam már, de sehol sem kaptam ennyi elismerést, megbecsülést mint az Oriflame-nél.  Azóta anyagi biztonságban élünk és bármikor meglátogathatom az unokáimat, mert közben még 2 gyönyörű lányunokával örvendeztettek meg a fiamék 🙂 Annyi szabadidőm van, amennyit csak szeretnék, jöhetnek bármikor.

Keresem azokat az embereket akik nem elégedettek az életükkel és szeretnék otthagyni a  “mókuskereket”. Megvannak az eszközeim, hogy segítsek, átadom a kapott tudásomat, hogy bárki  önálló üzletet építhessen és ezáltal elérje az álmait!

Nálunk a munka a marketing, vagyis minél több ember figyelmét felhívni a termékekre, és az üzleti lehetőségre úgy, hogy nem mi szolgáljuk ki őket, hanem megtanítjuk rá, hogyan tudnak a cégtől kedvezményesen regisztrált tagként vásárolni, és hogyan tudnak pénzt keresni, ha ezt ők is másolják és másokat tájékoztatnak! Nem kell a barátainkat ostromolni ahhoz, hogy a csapatunk bővüljön.

 Amiben segíteni tudok Neked: SZÉPSÉG – EGÉSZSÉG – ANYAGI FÜGGETLENSÉG. Folyamatosan keresem magam köré az életükön változtatni akaró embereket, ha ilyen vagy, VÁRLAK ! 

Kérj Törzsvásárlói kártyát:  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük