Amit tudni kell a vevőknek


Kérlek olvasd el, mielőtt elküldöd a jelentkezésedet!
Csak akkor kérj vevőkódot ha fontos a családod és saját magad egészsége és innentől az Oriflame termékeit kívánod rendszeresen használni, vagy a wellness termékeket fogyasztani. Ha szeretsz kényelmesen vásárolni, spórolj időt és energiát, rendelj online jó minőségű kozmetikumokat, kedvezményes áron!  Legyél saját magad és családod szépségmentora! Nincs kötelező vásárlás! Ha tőlünk vásárolod a sampont, bor.habot, tusfürdőt stb… 20 % kedvezménnyel már azzal is jelentős megtakarítást érsz el a családi kasszánakAz Oriflame termékei természetes összetevőkből állnak, zöldség, gyümölcs, virág, növényi kivonatokat tartalmaznak, az arckrémjeink parabénmentesek és növényi őssejtesek. Ha szokásunkká tesszük a termékek használatát és nem keverjük – más, nem természetes alapanyagú kozmetikumokkal – akkor tapasztalni fogjuk hétről-hétre, hónapról-hónapra minden előnyét bőrünkön és közérzetünkön egyaránt! 
A wellness csomag fogyasztásával megőrizhetjük az egészségünket és sokat javíthatunk a közérzetünkön. Beindul a szervezet öngyógyító folyamata, erősödik az  immunrendszerünk, kiegyensúlyozottabbá válik a szervezetünk, jobban érezzük magunkat testileg-lelkileg!
 
Nincs vásárlási limit vagy kötelezettség, a család igényei szerint lehet rendelni, a következő katalógust küldi a cég ajándékba. Ha valamelyik katalógusban nem rendelünk akkor is meg tudjuk nézni az online katalógust.
 
Minden termékre 100 % garancia van, ha valamiért nincs vele megelégedve a vevő, visszaküldhetjük és visszakapjuk az árát.
Rendelni telefonon vagy interneten is lehet. A tőlem kapott kóddal és jelszóval tudod intézni a vásárlást az Oriflame online webáruházából.

Ide kattintva regisztrálhatsz, ha vásárolni szeretnél:

regisztráció