Amit tudni kell az üzletépítőknek


Kérlek olvasd el, mielőtt elküldöd a jelentkezésedet!
Ha pénzt szeretnél keresni az alábbi teendőd van:

Mutasd meg a katalógust minél több ismerősödnek és vegyél fel tőlük rendelést. Így azonnali 25 % árréskedvezményre teszel szert. Nekünk a katalógus a “boltunk”, ha nyitva van, beengedjük a vevőket, többet keresünk.
Építs hálózatot, (megtanítalak rá, hogyan ) a legjobb a világon, csapatban dolgozni jó! A munka lényege: a marketing, vagyis minél több ember figyelmét felhívni a termékekre, és az üzleti lehetőségre úgy, hogy nem mi szolgáljuk ki őket. Megmutatjuk nekik, hogyan tudnak a cégtől kedvezményesen, regisztrált tagként vásárolni, és hogyan tudnak pénzt keresni, ha ezt ők is másolják és másokat tájékoztatnak! Rengeteg ismerősre, barátra tehetsz szert, akikkel együtt dolgozhatsz és a csapat forgalma után kapod a legtöbb jutalékot. Amit én nagyon szeretek, mi évente 17-szer kapunk fizetést mert 3 hetesek a katalógusok!! Zárás után egy héttel mindig ott van a számlánkon a megérdemelt jutalékunk 🙂
Rendelni telefonon vagy interneten is lehet. A tőlem kapott kóddal és jelszóval belépve a saját weboldaladról tudod intézni a vásárlást.
A de.10 óráig leadott rendelés másnap megérkezik a postára, én oda kérem mert csak 599,- Ft a díja, a házhoz szállítás 1.399,- Ft. 5 napunk van rá, hogy átvegyük, a postán kell fizetni. 50 pont felett, kb. 11 ezer Ft, ingyenes a kiszállítás!
Ha 100 pont  (kb. 22 ezer Ft) az első rendelésed, akkor 3 katalóguson keresztül ajándékokat kapsz több mint 25 ezer Ft értékben, ez esetben lehetőséged van a csekkes fizetésre is 🙂 
A jutalék kifizetés feltétele a saját 100 pont megléte.

A következő katalógus mindig bent lesz a dobozunkban, amikor vásárolunk.

 

Ha érdekel a lehetőség  itt tudsz regisztrálni:

 
 
regisztráció
 
 
 
 
 
 
Nézd meg a kisfilmet: