Amit a rákról tudni kell


Egyre több rákos beteget diagnosztizálnak ma Magyarországon. Honnan vegye a beteg a lelkierőt,amikor már végleg elgyengült és már nagyon régóta komoly fájdalmakkal küzd?

És egyáltalán… miért vagy az, hogy valaki felgyógyul ebből a betegségből és van,aki nem?

Ezekre a kérdésekre keresem a választ!

Hiány és elmérgeződés

A sejtek sérülésének és hibás működésének két oka lehet: a hiány és az elmérgeződés. A hibás működés a fizikai problémák táptalaja, ugyanis ilyenkor a szervezet nem kapja meg azokat az anyagokat, amelyekre a megfelelő működéshez szüksége van (pl. tápanyaghiány), illetve ki van téve olyan méreganyagoknak, amelyek megváltoztatják az eredeti funkcióját (toxicitás).

A rák eredete

Tehát, mi is pontosan a rák?

A rák nem csupán a daganat maga. A daganat csak a rák tünete. Ezért fordul elő, hogy aki eltávolíttatja a daganatot, annak később kiújul, vagy máshol jön létre egy másik. Igazság szerint a rák a sejtek hibás működésének eredménye, amely nagyrészt a belső hiánynak, illetve a külső toxicitásnak tudható be. 

Az alábbi példa tökéletesen illusztrálja ezt:

Az 1970-es években Dr. George Malkmus-t (egykori lelkész, és a Hallelujah Acres nevű, nem felekezeti keresztény szervezet alapítója) vastagbélrákkal diagnosztizálták, ahogy korábban az édesanyját is. Némi kutatás árán kiderítette, hogy az édesanyja tulajdonképpen nem a rákba halt bele, hanem abba a kezelési módba, amelyet az egészségügyi intézmény alkalmazott. Ezután, ahelyett, hogy a hagyományos orvoslást választotta volna, elhatározta, hogy nyers zöldséglevekkel és nyers élelmiszerekkel fogja a szervezetét támogatni, ahogyan azt a Biblia is felemlíti (Teremtés 1:29). Egy éven belül a vastagbélrák teljesen mértékben eltűnt, és soha nem tért vissza sem a daganat, sem semmilyen fizikai megbetegedés, ugyanis ezt a fajta táplálkozást a mai napig folytatja.

Az emberi test eleve úgy teremtetett, hogy képes legyen önmagát meggyógyítani. Azonban a halott, feldolgozott élelmiszerek – amelyeket manapság napi rendszerességgel fogyasztunk – nemhogy akadályozzák a szervezet öngyógyító folyamatait, hanem egy olyan környezetet hoznak létre, ahol az olyan elmérgeződéses betegségek, mint pl. a rák, kialakulhatnak.

Ezért fontos a prevenció (megelőzés) a Wellness csomag fogyasztása!

Forrás: http://www.naturalnews.com/044710_cancer_truth_lies.html