10 ok, amiért az Oriflame katalógusból kell vásárolni!


 

1. Minden 3 hétben új katalógus érhető el nyomtatott és online úton, ami több mint 800 terméket tartalmaz. A mindennapi termékektől az illatokon és kiegészítőkön át a luxus kozmetikumokig, valamint az egészségmegőrző wellness termékek.

2. Minden katalógusban átlagosan 20-30 új terméket mutatunk be, a legújabb szépségtippek és szakértői tanácsok kíséretében.

3. Legyél megfontolt vásárló – vásárolj magas minőségű termékeket vonzó áron minimum 20%-os, de akár 60%-os kedvezménnyel.

4. A találkozók során a  személyes Szépségtanácsadód segíteni fog abban, hogy megtaláljátok a számodra legmegfelelőbb termékeket.

5. Vásárolj otthonról. Add le Szépségtanácsadódnál a megrendelésed e-mailben vagy telefonon és a kért termékek házhoz jönnek.

6. 100%-os pénz- visszafizetési garancia! Ha valamilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a vásárolt termékekkel, és azt 30 napon belül visszajuttatod a Szépségtanácsadódnak, az Oriflame visszatéríti az árát. A termékekből nem hiányozhat több, mint 30%.

7. Próbáld ki a termékeket – kérj termékmintát Szépségtanácsadódtól vagy használd az illatosított oldalakat a katalógusban.

8. A Kutatás fejlesztéssel foglalkozó részlegünk folyamatosan új termékek fejlesztésén dolgozik, amely során ötvözik a természetes összetevőket a tudománnyal, amelyek mind megfelelnek az EU szabályainak.

9. Védjük a földet és a rajta élő embereket. Azzal, hogy megvásárolod a termékeinket, különböző jótékonysági szervezeteken segítesz  és e mellett még véded is a környezetet. És itt még nincs vége! Csatlakozz az Oriflame népes táborához és legyél részese ennek a fantasztikus csapatnak!

10. Az aktuális katalógusban sok, a boltinál kedvezőbb áru termékek találhatóak. Fontos hogy csak természetes kivonatot tartalmazzon a tisztálkodószerünk, mert ugye bőrön keresztül minden felszívódik. (és akár károsíthatja az egészségünket)   Az Oriflame-nél organikus kivonatokat tartalmaznak a kozmetikumok, csak azért nem mondhatjuk rájuk, hogy BIO, mert nem élelmiszerek.

Ha kedvet kaptál a termékek megvásárlásához, ide kattintva regisztrálhatsz, ha rendelni szeretnél!

regisztráció

 

Ha érdekel az üzleti lehetőség, hogyan tudsz ezzel pénzt keresni, iratkozz fel a hírlevelemre: 

feliratkozok