Dolgozz velem, de magadnak!


Dolgozz velem, de magadnak! 🙂

Mi a célod?

  • Megtetszettek a termékek és szeretnéd elérni, hogy kedvezőbb áron (nagyker.) juss hozzá? Vagy esetleg a tied ingyen legyen?
  • Jó lenne havi plussz mellékjövedelmet keresni úgy, hogy ahhoz ne kelljen még 6-8 órát dolgozni naponta?
  • Vagy eldöntötted, hogy az álmaid életét akarod élni és felépíted a saját üzleted?
  • Bármelyiket tűzted is ki, segítek, hogy megvalósíthasd!

Szabó Péter az egyik legkedvesebb motivációs trénerem. Azért tartom Őt igazán hitelesnek és valódi példaképnek, mert olyan mélyről indult, ahonnan kevesen. Huszas évei elején hajléktalanként élte az életét. Egy téli napon annyira el volt keseredve, hogy le akart ugrani egy magas ház tetjéről. Aztán történt valami… Megszólalt egy belső hang, hogy “most mutasd meg, hogy fel tudsz állni”! Azóta gyönyörű családja van, az álmai életét éli és rengeteg embert megtanít arra, hogy hogy érhetik el ők is ugyanezt. Igen! Magyarországon is, ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben! 

Ha benned is megszólalt a belső hang, hogy változtatni akarsz az életeden, akkor itt a legjobb helyen vagy!

Ha komolyan gondolod a céljaidat és hajlandó is vagy tenni érte, akkor pár nap alatt megtanítalak arra, hogyan dolgozzunk úgy, hogy eredményes legyen és ne riasszuk el magunk körül az embereket.

Kapsz tőlem eszközöket is!

Választhatsz, hogy offline vagy online, esetleg mindkét módon szeretnél dolgozni.

Ha bármilyen kérdésed van vagy tudok valamiben segíteni,akkor az oldal alján a kapcsolati fül alatt megtalálod az elérhetőségeimet!

Szép napot Neked!

Ildikó

en