A TE ÁLMAID – VELÜNK VALÓRA VÁLNAK


„A TE ÁLMAID – VELÜNK VALÓRA VÁLNAK™

Az Oriflame-ről két dolog feltétlenül eszébe jut mindenkinek: az egyik a kedves, mosolygós szépségtanácsadók, akik mindig készek segíteni bármilyen termékkel vagy kérdéssel kapcsolatban; a másik pedig a természetesség: mind az alapanyagokat tekintve, mind a megjelenés és stílus terén szeretnénk közel maradni a természethez és annak erejét hasznosítani a szépségápolásban.

A szépségtanácsadók képezik a vállalat erejét, lelkét, tulajdonképpen ők maguk az Oriflame. Ez a különleges értékesítési rendszer biztosítja, hogy a magas minőségi követelményeknek ne csak termékeink feleljenek meg, de a kiszolgálás, a vevőkkel való kapcsolattartás is professzionális legyen.

A Te álmaid – velünk valóra válnak™ – a szlogen is sugallja, hogy az emberekbe vetett bizalom fontos alapköve a vállalat szellemiségének. Több mint 45 éves múltunk során folyamatosan arra törekedtünk, hogy ösztönözzük az embereket arra, hogy merjenek álmodni és tegyenek az álmaikért.

Minden egy álommal kezdődött. Az Oriflame-et 1967-ben, közel 50 éve, az Af Jochnick testvérpár: Jonas és Robert, és egy barátjuk, Bengt alapította.
Az egyik álmuk az volt, hogy olyan szépségápolási termékeket hozzanak létre Svédországban, amiben ötvöződik a természet és a tudomány legjava. Elkötelezték magukat amellett is, hogy a csak olyan termékeket állítanak elő, ami jó az embereknek és a környezetnek is. Fontos volt számukra ugyanakkor az is, hogy ezek a nagyszerű termékek széles réteg számára elérhetőek legyenek.

Volt azonban még egy álmuk. Az álom, hogy az embereknek olyan lehetőséget nyújtsanak, amellyel jobbá tudjak tenni az életüket. Ez az álom is megvalósult, hiszen az Oriflame üzleti lehetősége ma már világszerte több mint 60 országban, több millió ember élete változott meg és haladnak afelé, hogy olyan színvonalon éljenek, amelyről mindig is álmodtak.

A vállalat nevének története is izgalmas: a francia Oriflamme kifejezés, mely eredendően Aurea Flamma –aranyláng szóból ered. Az Oriflamme a középkori francia megszentelt zászlaja volt. Ha a királyok háborúra indultak: a lobogó került a sereg élére. Az alapítóknak megtetszett ez a szó, mivel ez jelképezte azon álmukat, hogy új, természetes kozmetikumaikkal meghódítsák a világot.

A szépség világában az Oriflame 1967 óta egyet jelent a minőséggel. Hazánkban az első Oriflame szépségápolási termékek 1991-ben indultak hódító útjukra, és népszerűségük azóta is töretlen.

2003-ban Robert és Jonast Svédországban az Év emberének választották elismerve ezzel életművüket, hogy létrehozták az Oriflame-et, egy sikeres vállalkozást, amely oly sokaknak segített – főként a nőknek – életük javítására, valamint azt, hogy Jonas és Robert számára mindig különösen fontos volt aktívan támogatni a kevésbé szerencséseket, visszajuttatni a társadalomnak, jó ügyeket támogatni.”

Az Oriflame hivatalos oldaláról/http://www.oriflameszepseg.hu/a-te-almaid-velunk-valora-valnak/