Mitől függ a bőrünk minősége? 4. rész


A megfelelő arcápoláshoz az életkorodnak, a bőrtípusodnak és az egyéni bőrproblémád figyelembe vételével tudod kiválasztani a neked megfelelő termékeket.

—Speciális és általános bőrápolási készítmények nappalra és éjszakára:

Általános/nappali                    Speciális/éjszakai

-Csak hámréteg                                 – Mélyre hat

-Hidratál                                            – kollagént épít

-Véd                                                  – sejttermelődés  

-Táplál                                              – mélyhidratál 

 

Életkor szerint:

15-25 éves kor között gyakori a problémás, pattanásos bőr, a  Pure_Skin_oriflame51_6

 Pure Skin termékek  segítenek ennek kezelésében.

Szintén tökéletes választás a Love Nature termékcsalád,

mely minden bőrtípus igényeit kielégíti.

 

 

25 éves kor felett megjelennek az öregedés jelei, ha még nem is ráncok formájában, de a fakó, igénybevett arcbőr, tág pórusok vagy egyenetlen bőrfelszín jelenthet problémát. A True Perfection termékcsalád jótékony hatással van a bőr állapotára, egyenletesebbé varázsolja a bőr felszínét, simábbá varázsolja textúráját, egészségesebbé és ragyogóbbá a megjelenését.

 

ecollagen-oriflame35 év felett figyelmet kell fordítani az öregedésgátlásra és a szemkörnyék bőrének kiemelt ápolására, hogy megakadályozzuk a sötét karikák és apró ráncok megjelenését. Az Ecollagén termékcsalád növényi őssejtkivonat-tartalmával veszi fel a harcot a bőr öregedésével és fokozza a kollagén újratermelődését, ezzel belülről simítja ki a ráncokat, teszi simábbá a bőrt.

 

ORFBUC027-cr-640x64040 év felett a ráncok megjelenése, a bőr megereszkedése, a fakó arcszín és fáradt kinézetű bőr jelenthet problémát. A Royal Velvet arcápolók fekete írisz-kivonatot (Black Iris Infusion™) tartalmaznak, amely puhábbá, feszesebbé, megjelenésében fiatalosabbá varázsolja a bőrt. A ráncok és fáradt bőr ellen hatékony segítséget jelent a Diamond Cellular termékcsalád is, mely csökkenti a bőröregedés jeleinek a megjelenését. Valódi gyémántportartalmának köszönhetően a bőr tónusa ragyogóbbá válik, csökken a finom vonalak és ráncok megjelenése.

 

45 éves korban a bőröregedés jelei felerősödnek, erőteljesebb hatású védelem válik szükségessé. Az Ifjúságmegőrző SkinGenist termékeket erre a speciális igényre fejlesztették ki, használatával akár 8 évvel fiatalabbnak tűnik az arcbőr. Extra tiszta genisteinSOY-összetevője a bőr szépségéért felelős szépséggénekre (Beauty Genes™) hat – szinte feltölti, rugalmasabbá és ragyogóbbá teszi a bőrt, visszaadja vitalitását és fiatalos megjelenését. Védi a bőrt a szabad gyökök és a nap okozta bőröregedéssel szemben.

 

moD9LCJYsg5p39pE_display55 év felett, vagy a változókor után a bőröregedés megelőzését az Ifjúságmegőrző Intenzív SkinGenistII termékek segítik a leghatékonyabban. GenisteinSOY-összetevőjük és Amino+-komplex tartalmuk bizonyítottan feltöltik a ráncokat, határozottabbá teszik az arckontúrt és fokozzák a bőrtömörséget.

Forrás: ORIFLAME MAGYARORSZÁG HIVATALOS BLOGJA

 

Nézd meg a kisfilmben az átfogó bőrápolási tanácsokat  Magnus Brännström-től: