Az első lépések


Nagyon könnyen elkezdheted az Oriflame-es üzletedet.

Miután leadtad az első rendelésedet te is Szépségtanácsadóvá válsz, és a katalógusban  szereplő árhoz képest 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg a termékeinket. Így  azonnal pénzt takarítasz meg akkor is, ha csak saját részre és a családodnak vásárolsz a katalógusból.

Ha szeretnéd elérheted azt is, hogy a saját családod felhasználása teljesen ingyen legyen!  Ez hogy lehetséges?  Mutasd meg a katalógust az ismerőseidnek, a barátaidnak,  és vegyél  fel tőlük megrendelést. Eladásaid után azonnal 25%-os haszonra teszel szert. A katalógus a mi „boltunk”, minél többször nyitjuk ki, annál nagyobb a forgalmunk, annál többet keresünk. és egyre több azonnali hasznunk lesz!

Ha még többre vágysz (mint én) építs csapatot, otthonról, könnyedén, de nem munka nélkül. Hiszen dolgozni itt is kell, de nem napi 8 órát és kényelmesen a nappalinkban. Mert a hálózatépítést is elérte a technológiai fejlődés és az internet teljesen átformálta. Ez egy nagyon jó eszköz arra, hogy gyorsan tudj fejlődni, viszont tudni kell jól használni.  Ebben tudok Neked segíteni, keress meg!

“…ami nincs fent az interneten, az nem is létezik!”

Új Szépségtanácsadóként részt vehetsz egy három lépésből álló Start Programban is, ahol kedvező áron vásárolhatsz meg termékeket, így már lesz egy kis készleted, amit megmutathatsz, kipróbáltathatsz az ismerőseiddel. Valamint lehetőséged lesz hitel keretet kapni, hogy ne kelljen azonnal kifizetni a csomagodat, csak miután összeszedted a rendelések árát.

Nézd meg az Oriflame pénzkereseti lehetőséget bemutató videót:

 

 

Csatlakozz most!

regisztráció

 

Nézd meg EZT az oldalt is!