Keress pénzt!


Csakis Rajtad múlik, hogy mennyit dolgozol, mennyi szabad időd lesz, mennyit keresel, mit szeretnél elérni. Tűzd ki a céljaidat, csatlakozz a csapatomhoz és én tőlem minden támogatást megkapsz, hogy elérd az álmaidat!

Szeretnéd felépíteni a saját üzletedet?
Szeretnél plusz jövedelemre szert tenni?
Szeretnél több időt tölteni a családoddal, barátaiddal?
Szeretnéd, ha elismernék és megbecsülnék a munkádat?
Szeretnél karriert építeni?

Az Oriflame-nél mi független Szépségtanácsadók vagyunk, a saját időbeosztásunk szerint dolgozunk. Viszont minden segítséget megkapunk a cégtől: gyönyörű katalógusokat, fantasztikus akciókat a legújabb divatot követve.

 

Az Oriflame-nél háromféle  jövedelem forrásunk van:

1. Már azzal pénz keresünk, hogy negyker. áron , 20 % kedvezménnyel jutunk a termékekhez. Ha csak a családunkat látjuk el vele, már akkor is sokat megspórolunk!

2. Minél több ismerősünknek mutatjuk meg a katalógust, annál több bevételünk lesz. Nekünk a katalógus a „boltunk” , ha nyitva van, beengedjük a vevőket, többet keresünk.

3. És a hálózat építés, a legjobb a világon, csapatban dolgozni jó. Rengeteg ismerősre, barátra teszünk szert, akikkel együtt dolgozunk és a csapat forgalma után kapjuk a legtöbb jutalékot. Amit én nagyon szeretek, mi évente 17-szer kapunk fizetést mert 3 hetesek a katalógusok!!

Csatlakozz most!

regisztráció

Nézd meg az Oriflame pénzkereseti lehetőséget bemutató videót:

 

 

 

 

 Szeretnél évente 17-szer fizetést kapni?  Itt a lehetőség