Egy cég, amelyet az álmok hívtak életre


„A vállalatot 1967-ben, Stockholmban alapította egy svéd testvérpár, Jonas és Robert af Jochnick és barátjuk, Bengt Hellsten. Saját vállalkozást hoztak létre és követték az álmaikat.

Az Oriflame mára már egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában, körülbelül 3 000 000 Szépségtanácsadó által értékesíti termékeit és évente 1,5 milliárd eurós éves forgalmat bonyolít le.

Az Oriflame elkötelezetten törekszik arra, hogy környezettudatosan végezze a tevékenységét. Felelősségteljes módon, a környezeti hatásunk csökkentésével és a tevékenységeinkből fakadó társadalmi előrelépés növelésével szeretnénk növekedni cégként. Ennek megfelelően tiszteletben tartva a természetet, abból mindig új és új ötleteket merítve, természetes alapanyagokat használunk fel készítményeink előállítása során. Már a kezdetektől fogva rendkívül fontos számunkra, hogy támogassuk az állatok jóllétét és védelmét, így semmiképpen nem végzünk állatkísérleteket amennyiben ezt az adott országok termékekre vonatkozó rendelkezései lehetővé teszik.

Az Oriflame aktívan támogatja a különböző társadalmi célkitűzéseket és jótékonysági tevékenységeket. A minél hatékonyabb fellépés érdekében az Oriflame közösségi munkáját egy szervezetbe fogta össze, amely Oriflame Alapítvány nevet kapta és kiemelten segíti a nehéz körülmények között élő gyermekeket és a fiatal nőket.

Immár majdnem 50 év tapasztalattal és sok-sok sikertörténettel a hátunk mögött továbbra is büszkén  mondhatjuk, hogy elkötelezetten segítünk az embereknek valóra váltani az álmaikat.”
/az Oriflame hivatalos oldaláról/