A természet és a tudomány legjava: Oriflame


 

„Az Oriflame-t közel 50 éve, az Af Jochnick testvérpár: Jonas és Robert, és egy barátjuk, Bengt alapította.
Az egyik álmuk az volt, hogy olyan szépségápolási termékeket hozzanak létre Svédországban, amiben ötvöződik a természet és a tudomány legjava. Elkötelezték magukat amellett is, hogy a csak olyan termékeket állítanak elő, ami jó az embereknek és a környezetnek is. Fontos volt számukra ugyanakkor az is, hogy ezek a nagyszerű termékek széles réteg számára elérhetőek legyenek.
A szépség világában az Oriflame 1967 óta egyet jelent a minőséggel. Hazánkban az első Oriflame szépségápolási termékek 1991-ben indultak hódító útjukra, és népszerűségük azóta is töretlen.
A vállalat nevének története is izgalmas: a francia Oriflamme kifejezés, mely eredendően Aurea Flamma –aranyláng szóból ered. Az Oriflamme a középkori francia megszentelt zászlaja volt. Ha a királyok háborúra indultak: a lobogó került a sereg élére. Az alapítóknak megtetszett ez a szó, mivel ez jelképezte azon álmukat, hogy új, természetes kozmetikumaikkal meghódítsák a világot.

A Te álmaid – velünk valóra válnak™ – a szlogen is sugallja, hogy az emberekbe vetett bizalom fontos alapköve a vállalat szellemiségének. Több mint 45 éves múltunk során folyamatosan arra törekedtünk, hogy ösztönözzük az embereket arra, hogy merjenek álmodni és tegyenek az álmaikért.”
/az Oriflame hivatalos oldaláról/

 

Nézd meg a kisfilmet!