Köszöntő

 

en

Köszöntelek Kedves Olvasó!

Mit nyújthat számodra az Oriflame? Az egyedülálló Oriflame Sikertervet mely garantálja, hogy annyi pénzt kereshetsz, amennyit dolgozol. Termékeink és dinamikus pénzkereseti lehetőségünk a Te igényeid szerint választhatóak és alakíthatóak, így maximálisan Rólad szólnak. Az elérhető jövedelemnek nincs felső határa. 
Hogyha nem teszel semmit, nem is lesz semmid! 

Ha érdekel hogy hogyan tudsz évente 17-szer fizetést kapni, anélkül, hogy megmondják mit, mikor és hogyan csinálj, akkor jó helyen jársz  🙂 

A munka lényege a marketing, vagyis minél több ember figyelmét felhívni a termékekre, és az üzleti lehetőségre úgy, hogy nem mi szolgáljuk ki őket. Megmutatjuk nekik, hogyan tudnak a cégtől kedvezményesen, regisztrált tagként vásárolni, és hogyan tudnak pénzt keresni, ha ezt ők is másolják és másokat tájékoztatnak!

Hogy miről is van szó? Nézd meg a videót:  

 

 

A szépségiparban óriási a lehetőség, mert a mi termékeinkre mindig igény van, még a gazdasági válság sem befolyásolja. A hölgyek minden időben csinosak, ápoltak és szépek akarnak lenni. Na, és egészségesek amit a wellness termékeink biztosítanak.

Ha szeretnéd ebből kivenni a részed és bebiztosítani a jövedelmedet hosszú távra, akkor olvasd el ezt az információt, hogyan tudod mindezt megvalósítani!

Ne gyorsan akarj meggazdagodni hanem nagyon!

„A világ leggazdagabb emberei egész életükben hálózatokat keresnek és építenek, mindenki más csak munkát keres” Robert Kyosaki

Ha tudatos vásárló vagy és nem akarod „mérgezni” a családodat, ezért természetes alapanyagú kozmetikumokat keresel megfizethető áron, akkor is jó helyen jársz  🙂  Ha szeretsz kényelmesen vásárolni, spórolj időt és energiát, rendelj online jó minőségű kozmetikumokat, kedvezményes áron!  Legyél saját magad és családod szépségmentora! Nincs kötelező vásárlás!

 Ha nem akarsz üzlet építéssel foglalkozni, „csak” vásárolni, akkor kattints IDE és elolvashatod a hasznos információkat a rendeléssel kapcsolatban.

Számomra az önmagamról és családomról való gondoskodás egy kiemelten fontos cél.  

Remélem hamarosan köszönthetlek a csapatomban mint új munkatárs vagy mint új törzsvásárló!

Baráti üdvözlettel:Ildikó