Út a siker felé

Otárticsné Ildikó vagyok,  Oriflame  Független Direktor és   Szépségtanácsadó. Nekem 2011-ben változott meg az életem, amikor megszabadultam a balatoni vendéglátás robotból. Szezonális üzletet béreltem, rengeteg munkával nem kerestem annyit, hogy télen megéljek belőle.

Az Oriflame adta meg a lehetőséget a kitörésre: szeptemberben kezdtem el vele foglalkozni és decemberben már tudtam, hogy  az utolsó szezonom jön! Az is csak azért, mert előre kifizettem a bérleti díjat. Sokat köszönhetek a szponzoromnak, aki átadta a tudását és megtanított a saját üzletem felépítésére.

Sok helyen dolgoztam már, de sehol sem kaptam ennyi elismerést, megbecsülést mint az Oriflame-nél. Kikecmeregtem az adósságból és 3 év alatt eljutottam arra a szintre, hogy nem kell hónapokig spórolnom ha valamit meg szeretnék venni.

Keresem azokat az embereket akik nem elégedettek az életükkel és szeretnék otthagyni a  „mókuskereket”. Megvannak az eszközeim, hogy segítsek, átadom a kapott tudásomat, hogy bárki  önálló üzletet építhessen és ezáltal elérje az álmait!

Ha szereted a termékeinket és szívesen ajánlod másoknak is, akkor neked találták ki az Oriflame Szépségtanácsadói programot:

  • áron juss a termékekhez
  • pénzbevételi lehetőség
  • ingyenes tréningeken, képzéseken vehetsz részt
  • ösztönző programokban sok ajándékot is kaphatsz

Fordulj hozzám bizalommal  30/668-7691   és keresd fel a weboldalunkat.
otartics.oriflame@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük