Omega-3 ZSÍRSAVAKRÓL


Omega-3 ZSÍRSAVAKRÓL – WELLNESS KISOKOS

Omega-3: Ahogyan vitaminokat sem, úgy Omega-3 zsírsavat (esszenciális) sem képes előállítani az emberi szervezet, így az étkezések során vagy táplálék-kiegészítő formájában szükséges magunkhoz venni. Az Omega-3 csökkenti a gyulladásokat, ezzel pedig a szívbetegségek, a rák és a köszvény kockázatát is. Fontos szerepe van az agy és a szem megfelelő működésében is. 

  • Szív- és érrendszeri betegség megelőzésére , jó hatásúak ízületi gyulladások,  Crohn betegség, pikkelysömör esetén és szellemi frissességhez.
  • -Elengedhetetlen a megfelelő növekedéshez és fejlődéshez,  (a magzat és a csecsemő optimális  fejlődését és növekedését biztosítja)
  • Hozzájárulnak az erek  rugalmasságának megőrzéséhez
  • Természetes gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, mely enyhíti többek között az ízületi gyulladás tüneteit
  • A szem vérellátásának javításával hozzájárulnak a jó látáshoz
  • Legtöbbször a felnőttkori depresszió, vagy a gyermekkori hiperaktívítás és figyelemzavar csupán a nagyfokú omega3 hiány tünete!

Ezekben az ételekben található: Zsíros halak (makréla, pisztráng, lazac), lenmag, dió, Omega-3 táplálék-kiegészítő. 

Az Oriflame hivatalos oldaláról