Omega-3 ZSÍRSAVAKRÓL – WELLNESS KISOKOS
Omega-3: Ahogyan vitaminokat sem, úgy Omega-3 zsírsavat (esszenciális) sem képes előállítani az emberi szervezet, így az étkezések során vagy táplálék-kiegészítő formájában szükséges magunkhoz venni. Az Omega-3 csökkenti a gyulladásokat, ezzel pedig a szívbetegségek, a rák és a köszvény kockázatát is. Fontos szerepe van az agy és a szem megfelelő működésében is.
- Szív- és érrendszeri betegség megelőzésére , jó hatásúak ízületi gyulladások, Crohn betegség, pikkelysömör esetén és szellemi frissességhez.
- -Elengedhetetlen a megfelelő növekedéshez és fejlődéshez, (a magzat és a csecsemő optimális fejlődését és növekedését biztosítja)
- Hozzájárulnak az erek rugalmasságának megőrzéséhez
- Természetes gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, mely enyhíti többek között az ízületi gyulladás tüneteit
- A szem vérellátásának javításával hozzájárulnak a jó látáshoz
- Legtöbbször a felnőttkori depresszió, vagy a gyermekkori hiperaktívítás és figyelemzavar csupán a nagyfokú omega3 hiány tünete!
Ezekben az ételekben található: Zsíros halak (makréla, pisztráng, lazac), lenmag, dió, Omega-3 táplálék-kiegészítő.
Az Oriflame hivatalos oldaláról