Egészség-Fittség


Hol álmodták meg  wellness termékeinket? IGELÖSA –BAN  SVÉDORSZÁGBAN, A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI KÖZPONTBAN,  ahol a táplálkozással kapcsolatos kutatásokat és fejlesztéseket végzik. Minden wellness termékünk fejlesztése, előállítása a legmagasabb biztonsági, minőségi és hatékonysági előírásoknak megfelelően történik. Hisszük, hogy minden embernek teljes életet kell élni.Ezalatt egy egészségesebb, hosszabb életet értünk.
 Ezért is alkották meg a  Női és férfi pack –ot, hogy minden nap egyre kiegyensúlyozottabbá váljék a szervezetünk . Szépség pack -nak is nevezzük , mert egészség és szépség egy tasakban található. Csak naponta be kell szedni!!! 

A sejtjeink számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tudunk naponta bevinni ezzel az összeállításban.  Fokozza a bőr hidratálságát, rugalmasságát. Folyamatos használatával javul a szervezet  védekező képessége, a szív érrendszer működése. Fokozza az UV védelmet. Csökkenti a fáradság érzetet. Öregedés gátló hatása van. 

Képtelenség annyi zöldséget-gyümölcsöt enni naponta, hogy megfelelő legyen a tápanyag bevitel  és pénzben sem bírnánk fedezni!

A SZERVEZETÜNK MINDIG JELZI HA VALAMI NINCS RENDBEN. CSAK ODA KELL FIGYELNI A JELEKRE  pl. fáradékonyság,fejfájás, alvászavar, levertség, migrén, allergia stb. és ez által gyakrabban megbetegszünk. Figyelnünk kell magunkra,  hisz belőlünk csak egy van.

A testünk az amiben élünk, létezünk. 

Ezek nem csodaszerek, csak ha vissza pótoljuk a hiányt, beindul a szervezet öngyógyító folyamata. Mit amikor elvágjuk az ujjunkat és begyógyul, adjuk meg a sejtjeinknek amire szükségük van és meghálálja az egészségi állapotunk!
Ezért ajánlom mindenkinek, hogy naponta szedje a wellness csomagot!