Milyen a jó tusfürdő?


Milyen a jó tusfürdő? Amivel élmény a tusolás, mind illatban és érzésben 🙂 Lehetőleg olyant válasszunk amelyik hidratáló összetevőket tartalmaz és vegyszermentes, PH semleges. Táplálja, hidratálja a bőrünket, nem szárít! Az alábbi tusfürdők szappanmentesek, PH semlegesek:

 

 

 Bőrpuhító, ápoló és tisztító hatású tusolókrém, ideális az egész család számára. Formulája természetes mandulatejet tartalmaz. Kellemes az illata Gyengéd, pH-semleges formula. Használat 3 éves kortól ajánlott.

 

 

Provance lenyűgöző szépsége és a levendulamezők buja illata ihletett bennünket a szappanmentes és pH-semleges tusolózselé kialakításában. Gazdag, krémes habot képez, gyengéden tisztítja a bőrt. Illatát átjárja a francia levendula és a narancs aromája.

 

 


Frissítő tusolózselé természetes olívaolajjal és aloe verával. Puhává teszi a bőrt. Kellemes az illata, formulája biológiailag lebomlik. Használatával még élvezetesebb a zuhanyozás.

 

 

Radírozó hatású tusolózselé eperrel és lime-mal, természetes epermaggal, amely gyengéden radírozza, simábbá, puhábbá és tisztábbá teszi a bőrt. Élvezze csodás hatását és pazar illatát. Formulája biológiailag teljesen lebomlik.

 

 

Frissítő és tisztító hatású tusolózselé természetes levendula olajjal. Hatékonyan tisztít, nyugtatja a testet és a lelket. Pazar illata van. Formulája biológiailag teljesen lebomlik.

 

 

Fedezze fel a japán kertek varázslatos világát. A gazdag habot képező tusolózselé illatát meghatározza a tsubaki és a fehér tea üde, tiszta aromája. Szappanmentes és pH-semleges.

 

Élénkít és frissít. A radírozó tusolózselé menta- és málnakivonatot tartalmaz, hatékonyan tisztít. Energizáló illata van. Természetes, radírozó hatású szemcséket tartalmaz. Formulája biológiailag teljesen lebomlik.