NovAge Advanced bőrmegújító kezelés


NovAge Advanced bőrmegújító kezelésnek köszönhetően 

Mindössze 4 hét alatt olyan széppé varázsolja bőröd, mintha most jönnél a kozmetikustól! Bőröd fiatalosabbá válik, csökken a bőrhibák láthatósága és üde, friss lesz a megjelenésed!

Az intenzív peeling kezelés glikol- és tejsavat (alfahidroxi-sav) tartalmaz, mikorhámlasztást nyújt, eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Elősegíti a sejtek regenerálódását és megújulását. A HydrActive-összetevőt tartalmazó normalizáló kezelés a peeling hatás befejező lépése. Helyreállítja a bőr pH-értékét, hidratáló hatása van.

Az alábbi 2 lépést kell hetente egyszer alkalmazni:

  1. LÉPÉS: PEELING

Tedd egy tubus peeling tartalmát egy vattakorongra, és gyengéden simítsd át vele az arcodat. Kezdd a homlokon, majd haladj az orcák, az orr és az áll felé. Kerüld a szem, az ajak és az orrnyílás környékét. Hagyd hatni 10 percig.

  1. LÉPÉS: NORMALIZÁLÁS

Nem később, mint 10 perc után használd a normalizáló kezelést. Tedd egy tubus tartalmát egy vattakorongra, majd bőségesen vidd fel az érintett területekre. Vigyázz, hogy a szembe ne kerüljön.

ÉS AZ EREDMÉNY?

A mikrohámlasztó hatású kezelés jelentősen javítja a bőr felszínének megjelenését, csökkenti a bőrhibák láthatóságát és fiatalosabbá teszi a bőrt.

  • kevésbé látható finom vonalak és ráncok
  • kevésbé látható pigmentfoltok
  • kevésbé látható pattanások okozta hegek
  • egységesebb bőrtónus

Vásárlók bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérésünkből kiderült, hogy azon hölgyek többsége, akik korábban mikrodermabráziós kezelést terveztek, most a NovAge Advanced bőrmegújító kezelés mellett döntenének.

Próbáld ki és tagadj le néhány évet!

Forrás: https://www.oriflameszepseg.hu/novage-advanced-bormegujito-kezeles/