Testi – Lelki egészség


A Testi – Lelki egészség belülről kezdődik!

Te már kialakítottad az egészséges szokásaidat?  Tartós változást akkor érhetünk el ha megfelelően táplálkozunk és gondoskodunk testünk mozgásigényéről. Mert bizony, van neki. Próbáld ki, 3 héten keresztül tornázz napi 15 – 20 percet, a 4-ik héten már hiányozni fog, ha hanyagolod!

Ez a helyzet a helyes táplálkozással is. Ha pl. valaki fogyni szeretne, nem elég drasztikusan lecsökkenteni a bevitt kalóriákat. Koplalással nem szabad fogyni, mert így is kevés a vitamin és az ásványi anyag az élelmiszerekben, hátha még a napi adagunkat le is csökkentjük!  

Én nap-mint nap fogyasztom immár 6 éve az Oriflame wellness termékeit, amit  a Wellness by Oriflame  kutatócsoport tudósai 8 év alatt fejlesztettek ki.  Szeretem a finom és egészséges  ízesített italporokat, a leveseket és főleg a csokis fehérje szeletet 🙂  Nem múlik el nap anélkül, hogy a wellness  csomagomat be ne szedném. A  kiváló ízük mellett tudom, hogy mindent megadok a szervezetemnek amire szüksége van az egészséges működéshez.

Szeretnél annyira egészséges lenni, hogy ez látványosan megmutatkozzon a bőrödön, az energiaszinteden és a hangulatodon is? Kérj  te is Oriflame vevőkártyát és 20 % kedvezménnyel veheted meg, ráadásul még több mint 20 ezer Ft értékű ajándékot is kapsz mellé!  Ugye ez egy nagyszerű ajánlat? 

Kérd itt a kedvezmény kártyádat:

Ha megkaptad, onnantól már minden csak rajtad múlik, és támogatóként melletted leszek ha bármi kérdésed lesz. 

Én már több éve használom a kártyámat, időt és energiát spórolok az online vásárlással: mindent megkapok itt ami a kiegyensúlyozott élethez, a szépséghez és az egészséghez szükséges. Még nagy előny az is, hogy nincs kötelező vásárlási limit és meghívhatom az ismerőseimet is, ők is élvezhetik ezeket az előnyöket 🙂

Ha megvan a kártyád meghívlak egy wellness kóstolásra és a tapasztalatommal neked is segítek  kialakítani az egészséges szokásaidat. Sőt, a szépségápolásban is tudok Neked tanácsokkal segíteni. Megtanítalak a mindennapi bőrápolás fortélyaira az életkorodnak és bőrtípusodnak megfelelő termékekkel. Sokan nem tudják milyen a bőrtípusuk és csak a megfelelő kozmetikumokkal érhetjük el a kívánt eredményt! Személyesen vagy akár a neten keresztül is tudok neked szakszerű tanácsot adni és garantálom, hogy elégedett leszel az eredménnyel. Keress bátran, hogy a tőlem tanultakkal még teljesebb és egészségesebb életet élhess!!