EGY VALÓBAN HATÁSOS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ


Egy valóban hatásos táplálékkiegészítő.

Ez a táplálékkiegészítő nemcsak a sztárok ragyogását biztosítja, az Ön szervezetének és bőrének egészségét is támogatja.

A szépségipar megszállottjaként állandóan kutatom az újabb és újabb megoldásokat, melyektől kevés időráfordítással úgy nézhetek ki és úgy érezhetem magam, mint egy hercegnő – vagy inkább mint Beyoncé. Ön is próbált már halolajat vagy aloe vera italokat legyűrni a ragyogó bőr és erős immunrendszer reményében? Amikor megtudtam a lapokból, hogy Gwyneth Paltrow és Heidi Klum is az astaxanthin nevű csodaszerre esküszik, azonnal felfigyeltem erre. Akkor működnie kell!

Nagyon szerettem volna többet tudni erről, így felkerestem Burçak Ulmer-t, aki az Oriflame vezető táplálkozási szakértője, és Åke Lignell-t, aki pedig az Astareal vezető kutatója és fejlesztője. Tőlük kérdeztem meg, hogyan működik az astaxanthin és tényleg hatékonyan támogatja-e a szervezetemet, javítja-e a bőröm megjelenését, mindössze egy kapszula bevételével a reggeli turmixom mellé. Túl szép, hogy igaz legyen?

Először is, Burçak elmagyarázta, mi is az astaxanthin és hogyan hat a szervezetre?

„Az astaxanthin egy karotinoid, egy természetes pigmentanyag, mely a Haematococcus Pluvialis nevű algában található meg. Többek között ettől rózsaszín a lazac.”

Az algát kiszárítják, porrá zúzzák és kapszulákba töltik. A pigment egy erős antioxidáns, mely széles hatáskörrel bír, az UV védelemtől a szabadgyökök elleni harcig. Segít az izomláz leküzdésében is, annyira hatékony, hogy az élsportolók is használják, hogy gyorsabban fejlődjenek.

Åke Lignell az astaxanthin bőrre gyakorolt hatásairól beszélt. Elmondta, hogy a táplálékkiegészítő serkenti a kollagén termelődést, csökkenti a ráncokat és hidratálja a bőrt, hogy rugalmasabbá váljon. Azonnal lelkesedni kezdtem!

Burçak elmondta, hogy az astaxanthin zsírban oldódik és legjobb, ha étkezés közben vesszük be. „A hatásfok növeléséhez akár halolajjal is érdemes együtt fogyasztani” – javasolta.

Egy nagy adag saláta mindig tápláló és ha az ember ötletei kimerülnek a paradicsomban és uborkában, érdemes új recepteket böngészni, számos szakácskönyv foglalkozik tápláló saláták készítésével.

Én személy szerint szívesen kipróbálok minden zöldséget és táplálékkiegészítőt. Az astaxanthin hatásai pedig túlságosan vonzóak ahhoz, hogy kihagyjam. Azt hiszem, újabb doboz jelenik meg hamarosan a vitaminos polcomon, és hiszem, hogy remekül ki fogunk jönni egymással!

(A WELLNESS csomagban is megtalálható)

EMMA NYBOM JOHANSSON

az Oriflame hivatalos oldaláról:  http://hu.oriflame.com/beautyedit/health-beauty/2014_C05_HealthBeauty_TheSuperSupplementThatActuallyWorks