Légy Önmagad!


Légy Önmagad! „Sok van, mi csodálatos, De az embernél nincs semmi csodálatosabb” 

Ez valóban így van, mindkét nem fantasztikus, de én most mégis a női nemről tennék néhány észrevételt. Hiszen ők azok, akik másod-harmad-stb…..állásban feleség, anya, háziasszony, takarítónő és még sorolhatnám milyen minőségben is szerepelnek.
Egyre több nő akar kitörni a mókuskerékből és indít saját vállalkozást. Van aki „csak” több pénzt szeretne, van aki több szabadidőt hogy a családjával lehessen, másoknak a családjuk egészsége a legfontosabb. Nagyon nem mindegy, hogy milyen vállalkozást indítunk! Ha saját magunknak teremtünk munkahelyet, bizony az anyagi javakat megkapjuk de cserébe dolgozhatunk reggeltől-estig, hiszen egy vállalkozónak nincs munkaideje. Ha több szabadságot, kihívást, jobb minőségű életet szeretnénk válasszuk a hálózatépítést! A mai világot a trendek irányítják. Én azt látom, hogy ha tartós anyagi jólétet vagy akár anyagi függetlenséget szeretnénk elérni, akkor hálózatban kell gondolkoznunk. Ezzel rögtön a nyugdíjunkról is gondoskodtunk, hiszen a csapatmunka ezt is meghozza számunkra, sőt mivel örökölhető, így a gyermekeinket még halálunk után is támogatjuk általa. 
Ma már több ezer MLM cég közül választhatjuk ki a nekünk legjobban megfelelőt. A legsikeresebbek valós problémára nyújtanak megoldást termékekkel vagy szolgáltatással. Én mért az Oriflame-t választottam? Mert az Oriflame nyújtja számomra azt, amit fontosnak érzek:
Ki ne szeretne csinosan, mosolygósan, főnök nélkül dolgozni? Soha nem szólnak bele hol és hogyan dolgozunk, de minden támogatást megkapunk. Csak megmutatjuk a katalógust a barátainknak, a szomszédainknak, vagy a kollégáinknak, és  felvesszük tőlük a megrendeléseket. Így azonnal 20 % nyereséghez jutunk. Sok helyen dolgoztam már, de ennyi elismerést, megbecsülést még egy cégnél sem kaptam, mint az Oriflame-től. 
Ráadásul mi évente 17-szer kapunk fizetést, most, a mai világban, amikor sajnos sokan még egyszer sem. Mivel 3 hetesek a katalógusok  ezért a csapat forgalma után a jutalékot évente 17-szer utalják.
 
Kinek ajánlom ez a munkát? Mindenkinek, aki változtatni szeretne az életminőségén és a visszailleszkedő kismamáknak is remek megoldás. A fő, hogy „csináld amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod”
Légy bátor, éld a saját életed, ne másoknak akarj megfelelni, tanulj meg nemet mondani ha muszáj! Ne add fel az álmaidat, minden nap kitartóan haladj a céljaid felé.
Ne a munka legyen a legfontosabb számodra! Tölts minél több időt a szeretteiddel hiszen az idő gyorsan szalad, a gyerekek hamar felnőnek az idős szüleinket bármikor elveszíthetjük. Az elszalasztott pillanatokat semmi sem hozhatja vissza.
– A legszebb szó a világon a szeretlek. Mutasd ki az érzéseidet, a párodnak, a gyermekeidnek szükségük van rá, hogy tudják neked ők a legfontosabbak! De az indulataidat sem fojtsd magadba, hiszen a legtöbb betegség forrása a magunkba fojtott bánat, harag.
Légy boldog! Az ember boldogságra született, keresd mindennek a pozitív oldalát. A nevetés gyógyít, alkalmazd ezt a gyógymódot minden nap. Ha te vidám vagy és jókedvű, a családod és a környezeted is boldog és vidám lesz.