Legyél vonzó!


Az  Oriflame szlogenje: Szépség kívül – egészség belül!  Használd az Oriflame minőségi termékeit, kényeztesd a bőröd a pazar illatú testápolókkal. A természetes kivonatokat tartalmazó arckrémjeink hidratálják, táplálják és fiatalítják a bőrt.Több évig kutatják a tudósok hogy a növények milyen hatással vannak a  bőrre és ez alapján fejlesztik ki a kozmetikumokat.  Mindenki megtalálja a bőrtípusának legmegfelelőbb termékeket a palettán. A cél, hogy legyél elégedett önmagaddal és boldogan nézz a tükörbe!

Hiába használunk minőségi kozmetikumokat ha belül nem vagyunk rendben az bizony meglátszik a hajunkon, bőrünkön, körmünkön is. Ezért fontos, hogy oda figyeljünk a táplálkozásunkra és fogyasszunk jó minőségű táplálék kiegészítőket.  Több mint 8 év kutatási munka eredményeként jött létre a Wellness by Oriflame termékcsalád, ami a helytelen táplálkozásból adódó  vitamin és ásványi anyag  hiányt  tudja pótolni.

A háromhetente megjelenő katalógusok  tele vannak a legújabb divattrendekkel, tudományos bőrápolási újdonságokkal és fantasztikus ajánlatokkal. Sminkelési és arcápolási tanácsokat is találunk benne a szakértőktől. Ez nagyban megkönnyíti a rendelést a családunk részére és a termékek ajánlását a barátok, ismerősök számára.  A gyönyörű katalógusból öröm a vásárlás!

Az Oriflame kozmetikai termékeket Svédországban gyártják. Elkötelezettségük az innováció, a termékbiztonság és a kitűnő minőség iránt egyedülállóvá teszi termékkínálatunkat a szépségiparban.

Csatlakozz most!

regisztráció

 

Nézd meg a kisfilmet: