Üzlet Online

Válasszunk sablont!

Home  /  Egyéb  /  Válasszunk sablont!

young-game-match-kids_kicsi

Miért érdemes sablont választani?

Mert az oldal megjelenése az, amivel egy újonnan érkező érdeklődő először találkozik és az első benyomás nagyon fontos. A felkínált sablonok közül minden bizonnyal megtaláljuk a saját oldalunkhoz legjobban illő stílusút.

Hogyan válasszunk sablont?

A Vezérlőpultban a baloldali menüsorban kattintsunk a „Megjelenés” pontra, azon belül pedig a legelső „Sablonok” almenüre.

Sablon választása

Sablon választása

Itt 17 sablont találunk. Ha a kurzort az egyes sablonok fölé húzzuk, azonnal be is kapcsolhatjuk őket, vagy az „Élő nézet”-re kattintva láthatjuk, hogyan is fog kinézni a sablon.

Bekapcsolás vagy Élő nézet

Bekapcsolás vagy Élő nézet

A sablon kiválasztásánál fontos, hogy ne a mintakép alapján döntsünk, hiszen ez nem jár a sablonnal, a saját képeinket fogjuk használni. Koncentráljunk az elrendezésre.

Miután kiválasztottuk a legszimpatikusabbat, kezdődhet a móka! Saját elképzelésünknek megfelelően testre szabjuk a blogot. Ehhez következő bejegyzésünkben nyújtunk kezdeti segítséget.


One Comment so far:

  1. […] már saját oldalunk, kiválasztottuk a sablont és testre szabtuk. Nincs más hátra, mint előre. Készítsük el az első saját […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük