Rendelj online

 

A rendelések leadásának legegyszerűbb módja, ha azt az Oriflame honlapján keresztül teszed meg, a saját oldaladra belépve. Az online rendelésleadás gyors és praktikus is, mert pontosan látod megrendelésed értékét, az esetleges hiánytermékeket és a szállítás várható időpontját is.

A katalógus érvényessége alatt többször is lehet rendelést leadni, akár minden héten/nap. Minden katalógus zárási napon este  22 órakor zár a katalógus és kedden reggel 06 órakor nyit a következő katalógus.

Ezen kívül Te magad állíthatod be néhány egyszerű lépéssel, hol szeretnéd átvenni a megrendelt termékeket. Kérhetsz házhoz szállítást vagy rendelkezhetsz úgy is, hogy megrendelésed az ország valamely postahivatalában várjon rád. Ezt az utóbbi megoldást hívják

Postán maradó” szolgáltatásnak és mi ezt utóbbi megoldást javasoljuk neked, több okból is:

– az ország több mint 2000 postahivatala és Mol Posta Pontja közül választhatsz

– nem kell házhoz szállítási díjat vagy postán maradás díjat fizetned ha megveszed valamelyik Joker terméket, teljesen ingyenes a szállítás!!

– nem kell otthon lenned a postás autó érkezését várva

– nyitvatartási időben bármikor mehetsz a csomagodért

– a legtöbb posta hétköznap egész nap nyitva tart, szemben a szponzorpontokkal, melyeknek sokkal korlátozottabb a nyitva tartása

A megrendelés leadása egyszerű, könnyen elsajátítható, bár az első alkalommal előfordulhat, hogy valaki nem véglegesíti azt, hanem termékeit a virtuális kosárban hagyja. Fontos: ha a megrendelés sikeresen le lett adva, arról minden esetben megerősítő emailt kapsz!

Amikor az aktuális katalógusból először rendelsz mindig kapsz kedvező áron egy következő katalógust.

Lapozgasd a katalógust: 

Legyél Tag, kattints a képre: