10 ok, amiért az Oriflame online webáruházból érdemes vásárolni

 

1. Minden 3 hétben új katalógus érhető el nyomtatott és online úton, ami több mint 1.000 terméket tartalmaz a mindennapi termékektől az illatokon és kiegészítőkön át a luxus kozmetikumokig.

2. Minden katalógusban átlagosan 20 új terméket mutatunk be, a legújabb szépségtippek és szakértői tanácsok kíséretében.

3. Legyél megfontolt vásárló – vásárolj magas minőségű termékeket vonzó áron minimum 15%-os, de akár 70%-os kedvezménnyel.

4. Folyamatosan, minden vásárlásod után 15 % -ot kupon formájában visszakapsz amit levásárolhatsz.

5. Vásárolj otthonról. Add le a rendelésed a saját weboldaladon és a kért termékek házhoz jönnek. Ingyenes a szállítás ha megveszed valamelyik Joker terméket.

6. 100%-os pénz- visszafizetési garancia! Ha nem vagy megelégedve a vásárolt termékekkel, és azt 30 napon belül visszajuttatod részünkre, az Oriflame visszatéríti az árát. A termékekből nem hiányozhat több, mint 30%.

7. Próbáld ki a termékeket – kérj termékmintát vagy használd az illatosított oldalakat a katalógusban.

8. Ha ajánlod az ismerőseidnek és csatlakoznak általad, akkor az ő rendelésükből is kapsz 10 % -ot ami az Oriflame tárcádba kerül és legközelebb annyival kevesebbet kell fizetned 🙂

9.A bevételünk egy részét minden évben más-más hazai kórház vagy gyermekmentő alapítvány támogatására fordítjuk. Minden terméknek van alapítványi része, tehát aki vásárol az támogat is.

10. Védjük a földet és a rajta élő embereket. Azzal, hogy megvásárolod a termékeinket, különböző jótékonysági szervezeteken segítesz és e mellett még véded a környezetet. És itt még nincs vége! Csatlakozz az Oriflame népes táborához és legyél részese ennek a fantasztikus csapatnak!

Lapozgasd a katalógust: 

 

Legyél Tag, kattints a képre: