Csapatban dolgozunk!


Csapatban dolgozunk!

10 OK, AMIÉRT AZ ORIFLAME ONLINE WEBÁRUHÁZBÓL ÉRDEMES VÁSÁROLNI

 

1. Minden 3 hétben új katalógus érhető el nyomtatott és online úton, ami több mint 1.000 terméket tartalmaz a mindennapi termékektől az illatokon és kiegészítőkön át a luxus kozmetikumokig.

2. Minden katalógusban átlagosan 20 új terméket mutatunk be, a legújabb szépségtippek és szakértői tanácsok kíséretében.

3. Legyél megfontolt vásárló – vásárolj magas minőségű termékeket vonzó áron minimum 15%-os, de akár 70%-os kedvezménnyel.

4. Folyamatosan, minden vásárlásod után 15 % -ot kupon formájában visszakapsz amit levásárolhatsz.

5. Vásárolj otthonról. Add le a rendelésed a saját weboldaladon és a kért termékek házhoz jönnek. Ingyenes a szállítás ha megveszed valamelyik Joker terméket.

6. 100%-os pénz– visszafizetési garancia! Ha nem vagy megelégedve a vásárolt termékekkel, és azt 30 napon belül visszajuttatod részünkre, az Oriflame visszatéríti az árát. A termékekből nem hiányozhat több, mint 30%.

7. Próbáld ki a termékeket – kérj termékmintát vagy használd az illatosított oldalakat a katalógusban.

8. A Kutatás fejlesztéssel foglalkozó részlegünk folyamatosan új termékek fejlesztésén dolgozik, amely során ötvözik a természetes összetevőket a tudománnyal, amelyek mind megfelelnek az EU szabályainak.

9.A bevételünk egy részét minden évben más-más hazai kórház vagy gyermekmentő alapítvány támogatására fordítjuk. Minden terméknek van alapítványi része, tehát aki vásárol az is támogat.

10. Védjük a földet és a rajta élő embereket. Azzal, hogy megvásárolod a termékeinket, különböző jótékonysági szervezeteken segítesz és e mellett még véded a környezetet. És itt még nincs vége! Csatlakozz az Oriflame népes táborához és legyél részese ennek a fantasztikus csapatnak!

továbbá  törzsvásárlóként  adott
– hogy online 20%-kal kedvezőbben a Welloshopy prevenciós termékeiből pedig akár 40% kedvezménnyel tudj vásárolni az  Oriflame katalógusból. Törzsvásárlóként magadnak  vásárolsz, de hozzájutsz minden további kedvezményhez is.

Szépségtanácsadó csak az lesz, aki az   Oriflame által kínált többszintű értékesítési  üzleti lehetőséggel a sikerterv alapján  csapatot épít, regisztrál Törzsvásárlókat a Widget kódja segítségével..

A választás mindig a saját kezünkben van.

Döntéseddel megváltoztathatod a mindennapjaidat, és mások életét is jobbá teheted.

Lapozó eKatalógus: 

https://hu.oriflame.com/products/digital-catalogue-current/?store=411041&PageNumber=1

A képre kattintva azonnal csatlakozhatsz  és

élvezheted minden előnyét az Oriflame Online vásárlásnak!

Tiszteld meg magad az Oriflame adta lehetőségekkel és mi is tisztelettel segítjük értékeid növelését.